Coses que pots fer quan estàs confinat

Per CREIXEN GOAR REPORT

Aquests nous passatemps faran que no t’avorreixis a casa

Per: Laura Romero, Adoración Soler, Rocío Soler, Cristina Juan, Irune Andreu, Marina Aliaga

Últimament amb la Covid-19 molta gent es confina contínuament, a vegades en aquests confinaments ens avorrim o ens passem el dia al llit sense saber què fer. En aquest article us direm 10 coses a fer a la teva habitació quan estàs confinat!

Fer exercici 

Fer una activitat física és una forma molt saludable de passar el teu confinament. Pots fer tota mena d’exercici des d’un entrenament de YouTube a unes classes per videotrucada amb el teu entrenador/a.

Fer ioga

Fer ioga et relaxa els músculs i et dona pau mental, així que fer-ho en els dies de confinament aporta una sensació de benestar.

Tastar nous menjars

Tastar nous menjars sempre és una bona opció, ja que tastes coses que mai havies tastat. Així que si pots demanar menjar o que els teus pares et portin alguna cosa nova es farà entretingut.

Canviar la lletra d’una cançó

Escriure cançons no és tan complicat i és molt divertit. Pots agafar una cançó que t’agradi molt i pensant en alguna persona que coneguis, canviar-li la lletra per tal que parli d’ell o ella.

Crear diferents outfits

Prova’t els outfits que has fet i, els que més t’agradin, posa-te’ls quan hagis acabat el confinament. És divertit i entretingut i a més és una cosa que normalment no ho fas perquè no tens temps.

Fer una manicura original

És una manera de provar les teves pròpies idees artístiques en les teves mans, provant nous colors o fixen-te en un disseny d’una foto i intentar imitar-lo també és una bona opció.

Crear una playlist

Crear una playlist depenent del teu estat d’ànim o també crear una playlist de la teva pel·lícula/llibre/srèie preferida es pot fer entretingut, i més encara també escoltar-la, ja que et transportarà a la sensació de l’estat d’ànim anterior, o et portarà a l’escenari fictici del qual has fet la playlist.

Fer fotos originals o imitar fotos

Encara que no ho sembli, amb tot el que hi ha a la teva habitació pots crear fotografies molt originals i divertides: de tu, d’objectes, creant il·lusions, editades afegint un dibuix… Si creus que no tens la creativitat per fer-ho també pots buscar fotografies a internet i a les xarxes socials que puguin imitar o versionar.

Fer un dibuix a partir d’un gargot

Consisteix en: fer un gargot a un full que no tingui sentit i, a partir d’aquest, fer un dibuix original. Qualsevol cosa val! Si estàs confinat o confinada amb algú altre podeu fer el gargot de l’altre i així serà més divertit.

Fer un videoblog

Fer un videoblog, és fer un vídeo cada dia dient el que has fet o el que t’ha passat durant el dia, així com una mena de diari. Aquesta idea és per si no saps què fer i t’agradaria tenir algun record de quan estaves confinat, tampoc no li has de dedicar molta estona.

Recomanació: Menjar saludable, fer exercici i tenir una rutina és molt important. Estar confinats no significa passar-se el dia al llit sense fer res!

Redactor junior

close