/

El Camp Nou bat el rècord d’assistència en un partit de futbol femení

El FCB guanya al Reial Madrid en un partit protagonitzat per la solidaritat i el companyerisme

El passat trenta de març van jugar l’equip femení de Barça i Madrid, al Camp Nou amb una clara victòria del club blaugrana amb un total de cinc gols a dos. Com tots ja sabem ha sigut un partit molt esperat per la majoria de la societat i s’ha demostrat en el nombre d’espectadors, ja que ha superat el màxim històric de públic en un partit de futbol femení amb un total de 91.553 d’espectadors.

Segons el nostre punt de vista considerem que aquest partit ha sigut molt important per al futbol femení, pel fet que moltes vegades no li donem molta importància, i quan parlem d’un partit donem per fet que estem parlant d’un equip masculí. Però gràcies al continu esforç de moltes jugadores estem intentant normalitzar que aquest esport no té gènere i ens hem de treure del cap els prejudicis que li posem inconscientment a les jugadores de futbol i també és molt important pels més petits de casa comencin a veure futbol femení i les noies també tinguin referents femenins per animar-les a que apostin per jugar al futbol.

Hem parlat amb una companya del col·legi que va a assistir al partit i afirma que “el partit va ser històric, va haver-hi molt de companyerisme entre els dos equips, en diferencia el millor partit que he vist mai”

Pensem que a part de la competició entre els dos equips, va ser molt important el companyerisme que van tenir entre elles i sabem que aquest partit ha marcat en la història del futbol femení.   

Redactor junior

close